УКР РУС

МЮ завдяки дублю Ібрагімовіча переграв "Вест Бромвіч"

17 грудня 2016 Читать на русском

У 17 турі АПЛ зірковий швед подарував манкуніанцям важливу перемогу на "Хоторнс" (0:2).

Перед матчем команди перебували поруч у турнірній таблиці, а розділяли їх 4 очки. Тоні Пюліс побудував хороший колектив, який поступається результатами лише визнаним грандам. Сьогодні "дроздів" проекзаменували підопічні Жозе Моурінью, котрі не програвали у чемпіонаті протягом 7 турів.

Вже на 5 хвилині зустрічі МЮ повів у рахунку. Лінгард виконав подачу з правого флангу, а Ібрагімовіч головою вміло розстріляв Фостера. Згодом прекрасний шанс подвоїти перевагу мав Руні, однак після його удару м'яч влучив у поперечину.

Другий тайм "дияволи" також розпочали впевненіше, тому ще одне взяття воріт не змусило довго на себе чекати. Ібрагімовіч отримав "круглого" на краю штрафного майданчика, прокинув того повз двох захисників і завдав точного удару в дальній кут – 0:2. Футболісти "Вест Брома" намагалися врятувати матч, однак створити бодай один по-справжньому гольовий шанс так і не зуміли.

Завдяки сьогоднішньому успіху МЮ продовжує наближатися до зони Ліги чемпіонів. Для "Вест Бромвіча" це поразка не стане чимось катастрофічним, адже команда залишилася найкращою між "середняками" чемпіонату.

Англія. АПЛ, 17 тур

"Вест Бромвіч" – МЮ – 0:2

Голи: Ібрагімовіч, 5, 56