УКР РУС

МЮ врятував нічию проти "Сток Сіті", "Евертон" вирвав перемогу в "Крістал Пелас"

21 січня 2017 Читать на русском

У 22 турі АПЛ "Вест Бромвіч" обіграв "Сандерленд", а "Мідлсбро" програв "Вест Хему".

На "Дін Корт" зійшлися сусіди по турнірній таблиці. Поєдинок між "Борнмутом" та "Уотфордом" закінчився логічною нічиєю, однак варто зазначити, що господарі вирвали одне очко лише наприкінці гри зусиллями Афобе, який декількома хвилинами раніше з'явився на полі.

"Вест Бром" прогнозовано здолав "Сандерленд". Точні удари Флетчера та Бранта змусили "чорних котів" залишитися на останній сходинці, а самі "дрозди" без проблем оговталися від нищівної поразки на "Вайт Харт Лейн" та зберегли за собою 8 місце.

Після феєричних вікторій над "Ман Сіті" та "Саутгемптоном" "Евертон" був близьким до втрати очок проти скромнішого суперника. "Крістал Пелас" вистояв 87 хвилин, але під завісу матчу Коулмен таки приніс перемогу "ірискам", що дозволило наблизитися до єврокубкової зони.

Дубль Керрола допоміг "Вест Хему" переграти "Мідлсбро" і без Пайє. Господарі "Ріверсайду" зуміли відповісти лише одним взяттям воріт у виконанні Стуані. 5-матчева серія без перемог наблизила "смоггів" до небезпечної зони.

Неймовірна серія вдалих результатів МЮ могла завершитися в Сток-он-Тренті. Місцева команда у середині першого тайму вийшла вперед і до кінця основного часу втримувала свої ворота сухими, попри численні спроби "дияволів". Нічию для Жозе Моурінью вирвав Вейн Руні, який на 4 компенсованій хвилині таки пробив Гранта.

Англія. АПЛ, 22 тур

"Борнмут" – "Уотфорд" – 2:2

Голи: Кінг, 48, Афобе, 83 – Кабаселе, 24, Діні, 65

"Вест Бромвіч" – "Сандерленд" – 2:0

Голи: Флетчер, 30, Брант, 36

"Крістал Пелас" – "Евертон" – 0:1

Гол: Коулмен, 87

"Мідлсбро" – "Вест Хем" – 1:3

Голи: Стуані, 27 – Керрол, 9, 43, Кальєрі, 90+5

"Сток Сіті" – МЮ – 1:1

Голи: Мата, 19 (аг) – Руні, 90+4