УКР РУС

МЮ вирвав перемогу в "Крістал Пелас", "Ман Сіті" переграв "Уотфорд"

14 грудня 2016 Читать на русском

У 16 турі АПЛ "Тоттенхем" розгромив "Халл Сіті", а "Вест Бромвіч" здолав "Суонсі".

Після поразок від "Челсі" та "Лестера" на адресу Хосепа Гвардіоли вилилося чимало критики. Сьогодні "містяни" нарешті перемогли, однак зробили це без зайвого блиску. У середині першого тайму Сабалета на дальній стійці замкнув передачу Де Брюйне, а під завісу матчу Сільва подвоїв перевагу. Цього вистачило, аби здолати "Уотфорд". Контроль ігрової ситуації дозволив уникнути чергової втрати очок, але до першого місця "блакитним" поки що дуже далеко.

"Тоттенхем" не мав жодних проблем із аутсайдером першості "Халл Сіті". "Мозок" команди Еріксен забив по голу в кожному з таймів, а Ваньяма довів рахунок до розгромного. У підсумку впевнена перемога, яка дозволяє "шпорам" залишатися серйозним претендентом на найвищі місця.

МЮ продовжив безпрограшну серію, більше того, виграв. Підопічні Жозе Моурінью створили багато моментів біля воріт "Крістал Пелас", а забили лише двічі. У кінці першого тайму Погба проштовхнув м'яч у сітку після розіграшу стандарту, "орли" вирівняли ситуацію зусиллями Макартура, однак на 88 хвилині Ібрагімовіч поставив переможну крапку.

Хет-трик Рондона не дозволив "Суонсі" вибратися із зони вильоту, а "Вест Бромвіч" продовжує гідно виступати в цьому сезоні. Ще один матч відбувся на "Британії", де місцеві "гончарі" розписали "суху" нічию з "Саутгемптоном".

Англія. АПЛ, 16 тур

"Крістал Пелас" – МЮ – 1:2

Голи: Макартур, 66 – Погба, 45+1, Ібрагімовіч, 88

"Ман Сіті" – "Уотфорд" – 2:0

Голи: Сабалета, 33, Сілва, 86

"Сток Сіті" – "Саутгемптон" – 0:0

Вилучення: Арнаутовіч, 23

"Тоттенхем" – "Халл Сіті" – 3:0

Голи: Еріксен, 14, 64, Ваньяма, 74

"Вест Бромвіч" – "Суонсі" – 3:1

Голи: Рондон, 50, 61, 63 – Роутледж, 78