УКР РУС

МЮ спробує приручити "вовків". ПСВ чекає в гості "армію" з Москви. Ліга чемпіонів. Група В. Анонс

8 грудня 2015 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс матчів групи B 6-го туру групового етапу Ліги чемпіонів.

"Вольфсбург" - "Манчестер Юнайтед"

8 грудня. 21:45. Вольфсбург, стадіон "Фольксваген-Арена"

Арбітр: Мілорад Мажіч (Сербія)

Не зіграють:  Кнохе (гомілкостоп) – Валенсія (стопа), Еррера (задній м’яз стегна), Джонс (гомілкостоп), Рохо (плече), Руні (щиколотка), Шнейдерлен (стегно).

Під питанням: Луїс Густаво - "Вольфсбург".

За рівнем інтриги, група В є однією з найбільш привабливих в нинішньому груповому етапі. Перед останнім туром відразу три команди претендують на вихід в плей-офф Ліги Чемпіонів. Матч між дуетом лідерів може істотно перекроїти кінцеве розташування команд у четвірці.

"Вольфсбург" програв матч дортмундській "Борусії" на вихідних, що може позначитися на настрої команди в матчі з "манкуніанцями". Скрасити цей факт може повернення в стрій Рікардо Родрігеса, який напередодні відіграв повний матч з "Борусією" і забив з пенальті. "Вовки" нікому не дають легкого життя на своєму полі і будуть "вигризати" кожен епізод гри заради продовження боротьби в Лізі Чемпіонів.

Гості з Манчестера нагрянуть в Вольфсбург не в найрайдужніший свій період. Кадрові втрати у вигляді Руні, Джонса, Шнейдерлена, Валенсії і Рохо ускладнять життя тренерському штабу. Не додає оптимізму і безвиграшна серія МЮ у всіх турнірах, яка досягла 3-х матчів. В останньому турі чемпіонату непереборною перешкодою став "Вест Хем" (0:0). Додаткову складність для "дияволів" також представлятиме гостьовий статус в матчі з "вовками". Команда Луї ван Гаала не зуміла перемогти у двох попередніх виїзних матчах групової стадії Ліги Чемпіонів. "Вольфсбург", у свою чергу, обидва домашні матчі в групі виграв і абсолютно не проти продовжити серію домашніх перемог у матчі з МЮ.

ПСВ - ЦСКА

8 грудня. 21:45. Ейндховен, стадіон "Філіпс Стедіум"

Арбітр: Давід Фернандес Борбалан (Іспанія)

Не зіграють: Віллемс (коліно), Кох (коліно), Нарсінг (задній м’яз стегна) – В.Березуцький (стегно), Єрьоменко (пах), Щенніков (стегно), Аріас (дискваліфікація).

Під питанням: Лестьєн, С.Поульсен - обидвоє ПСВ.

ПСВ в матчі з ЦСКА може перевернути догори дном всі турнірні розклади. Для виходу в плей-офф Ліги Чемпіонів голландцям необхідно перемагати "армійців" вдома. Такий результат гарантує команді Філліпа Коку продовження боротьби у весняній частині турніру. Відповідним результатом для господарів стане і нічия, якщо "Вольфсбург" обіграє МЮ в своїй зустрічі. Суттєвою втратою для господарів є Лусіано Нарсінг, який отримав травму в матчі з "манкуніанцями" в минулому турі Ліги Чемпіонів.

"Армійці" вже втратили шанси на вихід з групи, залишивши собі лише один єврокубковий шлях - в Лігу Європи. Правда, і за нього москвичам слід поборотися, а допустимим результатом може бути тільки перемога. Тому в Ейндховен команда Леоніда Слуцького приїде атакувати і добувати 3 очки. Особливого значення цьому матчу додає і невтішна статистика ЦСКА - з 6-ти останніх матчів у всіх турнірах москвичі занесли собі в актив лише одне очко. Доводити свою спроможність і здатність здобувати перемоги ЦСКА доведеться у непростому гостьовому матчі з ПСВ.