УКР РУС

МЮ програв "Халл Сіті", але пробився у фінал Кубка англійської ліги

26 січня 2017 Читать на русском

МЮ зміг пробитися у фінал Кубка англійської ліги, за підсумками двох матчів обігравши "Халл Сіті".

Перший тайм пройшов доволі скучно. "Халл Сіті" більше атакував, адже команді слід було забивати одразу 2 голи, а МЮ не поспішав бігти в атаку та хотів впіймати суперника на контратаці. Однак на 35 хвилині матчу Маркус Рохо порушив правила у своєму штрафному майданчику, а господарі отримали право на виконання пенальті. До позначки підійшов Хадлстоун та точним ударом у лівий кут відкрив рахунок.

Другий тайм гості провели значно активніше, але багато гострих моментів все ж створити не змогли. Першу гольову нагоду в другій половині гри "манкуніанці" одразу втілили у гол. Ібрагімовіч гостро віддав на Решфорда, але захисник "Халл Сіті" вибив м'яч прямісінько з-під ноги форварда. Однак круглий потрапив до Погба, який в один дотик направив м'яч у сітку воріт. Вже через декілька хвилин Рохо міг виводити МЮ вперед. Після навісу Лінгарда з кутового Маркус класно завис у повітрі та пробив головою, однак м'яч влучив у поперечину. Вже за декілька хвилин каркас воріт врятував вже МЮ. Ніассе класним ударом головою влучив у поперечину. Однак через мить фортуна повернула свій борг нападнику, який завершив прекрасну комбінацію "Халл Сіті" голом та знову вивів свою команду вперед.

У підсумку, МЮ пройшов у фінал завдяки першому поєдинку, де підопічні Моурінью здобули перемогу з рахунком 2:0.

Нагадаємо, що "Саутгемптон" вдруге обіграв "Ліверпуль" та вийшов у фінал Кубка англійської ліги.

Англія. Кубок ліги

"Халл Сіті" – МЮ – 2:1 (перший матч – 0:2)

Голи: Хадлстоун, 35 (пенальті), Ніассе, 85 – Погба, 66.

Гравці "Халл Сіті" перед матчем з МЮ підтримали Мейсона, який зазнав важкої травми черепа

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу