УКР РУС

Мудрик став тихим героєм і отримав визнання англійських ЗМІ, але фанатів Челсі порвало – вимагають покарати українцяfire

16 квітня 20:34 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

"Футбол 24" пропонує вашій увазі огляд неймовірного приниження Евертона на Стемфорд Брідж (0:6) у матчі 33-го туру АПЛ. Дивіться нове відео на нашому YouTube-каналі.

Наставник Челсі Моурісіо Почеттіно достроково завершив прес-конференцію після розгромної перемоги над Евертоном (6:0). Аргентинця роздратували однотипні запитання журналістів, які акцентували увагу на інциденті із пробиттям пенальті за рахунку 4:0. Нагадаємо, що Ноні Мадуеке і Ніколя Джексон намагалися покарати Пікфорда із 11-ти метрів замість Коула Палмера, який є штатним пенальтистом у таборі "синіх".

Штовханину у штрафному майданчику "ірисок" вдалось погасити капітану Конору Галлахеру. Палмер, оформивши покер, став другим найкращим гравцем в історії АПЛ з реалізацією 9 із 9 пенальті (кращим був лише івуарієць Яя Туре (11/11)). Колишній хавбек Манчестер Сіті тепер очолює бомбардирські перегони, маючи у доробку 20 забитих м'ячів (як і Ерлінг Холанд). Про дивовижний розгром Миколенка і Ко і роль у ньому Михайла Мудрика дивіться у новому випуску на YouTube-каналі "Футбол 24".

Динамо за 150 тисяч купує Реброва, Фергюсон запрошує зірку Шахтаря, Лобановський і ОАЕ