УКР РУС

"Мудрик нічому не навчився": екс-форвард збірної Англії розкритикував українця за розгромну поразку Челсі від Ліверпуля

1 лютого 22:48 Читать на русском
Автор: Микита Ковальчук

Екс-форвард Астон Вілли та збірної Англії Габріель Агбонлахор критично висловився щодо гравців Челсі за виступ проти Ліверпуля – дісталось і Михайлу Мудрику.

"Челсі виглядав так, ніби їм байдуже, що вони програють. Це те, що я побачив, вони були такими поганими. Вони виглядали так, ніби їх не хвилює програш. Бенуа Бадіашиль показав, мабуть, найгіршу гру центрального захисника, яку я бачив у АПЛ за останні два сезони. Він був жахливим.

"Мудрик мав великий шанс, але...": Почеттіно – про фейл українця і бездарну гру Челсі проти Ліверпуля

Чілвелл не був чудовим, а потім вийшов Мудрик – він нічому не навчився. Михайло натикається на суперників, вибиває м’яч з гри. Не схоже, що в нього є якийсь футбольний інтелект. Тьягу Сілва був жалюгідним. Ви витрачаєте мільярд фунтів на гравців, а у вас майже 40-річний центральний захисник. Енцо Фернандес був жалюгідним. Мойсес Кайседо був жалюгідним. Аксель Дісасі – я можу продовжувати, тому що вся команда не була на висоті", – поділився Агбонлахор у коментарі talkSport.

Нагадаємо, Мудрик з'явився на полі в поєдинку 22-го туру АПЛ проти Ліверпуля (1:4) на старті другого тайму. Михайло одразу міг забити, але втратив шикарну нагоду після передачі Гюсто.

Ліверпуль легко розніс Челсі – Мудрик зіпсував шикарний момент, арбітр добив "синіх", юний феномен Клоппа, косий Дарвін