УКР РУС

"Можна навіть випити трошки пива": наставник збірної Швеції задоволений перемогою над Словаччиною

18 червня 2021 Читать на русском

Головний тренер збірної Швеції Янне Андерссон прокоментував перемогу над командою Словаччини (1: 0) в матчі Євро-2020.

"Ми частіше володіли м'ячем в цій грі, діяли краще, ніж в матчі з Іспанією, але та зустріч вже в минулому. Не дуже добре грали в першому таймі, але краще в другому. У перерві нам потрібно було перевести дух, вийти і нормально його розпочати. У цей момент ми змогли схопити гру.

Швеція – Словаччина – 1:0 – відео гола та огляд матчу

Захист зіграв добре, півзахист теж брав на себе відповідальність, далі потрібно було просто атакувати ворота суперника. Ми можемо бути гнучкими щодо стилю гри. Далеко не всі команди здатні грати кожен матч в своєму стилі, не беручи до уваги особливості суперника. Словаччина грала дуже добре. Це дуже хороша команда, їм просто необхідно знайти свій темп гри.

Поки все виглядає добре, в команді все в порядку. Можна навіть випити трошки пива після гри. Подивимося, як Польща буде грати, що останній матч в групі буде для нас означати", – зазначив Андерссон у післяматчевому коментарі.

Нагадаємо, Швеція мінімально обіграла словаків (1:0), набрала 4 очки та очолила групу E. Словаччина ж посідає другу сходинку з 3 пунктами в активі.

Швеція здобула мінімальну перемогу над Словаччиною: "Тре Крунур" розчаровують, Ісак робить різницю, а Берг – пасажир