УКР РУС

"Моя мета – повернутись у Бельгію": лідер Карпат – про закінчення оренди з "зелено-білими"

24 квітня 2020 Читать на русском

Півзахисник львівських Карпат Єгор Назарина поділився планами щодо продовження своєї кар'єри.

"У мене оренда до 30 червня. Ця новина була опублікована в бельгійських ЗМІ. Однак вони помилилися з числами, до якого дня у Карпат є можливість викупити мій контракт.

"У мене є рік": лідер Карпат оцінив свої шанси потрапити у збірну України

Про це мова не йде, тому після оренди в Карпатах, швидше за все, повернуся до Бельгії, оскільки контракт з Антверпеном дійсний ще два роки. Якщо буде варіант продовжити кар'єру в Україні, розгляну його. У той же час, моя мета – повернутись у Бельгію. Упевнений, що мені під силу проявити себе там в місцевому чемпіонаті", – сказав Назарина у коментарі виданню Zbirna.com.

Нагадаємо, Назарина виступає у складі львівських Карпат на правах оренди – 22-річний півзахисник належить бельгійському Антверпену. Контракт українця з бельгійським клубом розрахований до 30 червня 2021 року. Transfermarkt оцінює гравця у 500 тис євро. Раніше з'явилась інформація, що львів'яни не планують викуповувати свого лідера і влітку він повернеться в Бельгію, де спробує закріпитися в першій команді Антверпена. У поточному сезоні Назарина провів за Карпати 16 матчів, в яких забив 5 голів і віддав 1 результативну передачу.

"Після Карпат нас носили на руках і наливали": Михайленко йому відмовив, а Кополовець допоміг із переїздом