УКР РУС

Моурінью прокоментував поразку Манчестер Юнайтед від Севільї

14 березня 2018 Читать на русском

Головний тренер Манчестер Юнайтед Жозе Моурінью поділився думками після поразки 1:2 від Севільї в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Англійська команда покинула турнір.

"На полі було багато гравців групи атаки. Ми дали Лінгарду та Феллаїні свободу дій, дозволили атакувати. Обидва могли забити. Ми грали трьома форвардами. Я зовсім не вважаю, що ми грали надто обережно.

У нас були хороші моменти для взяття воріт, але забила Севілья. Цей гол все змінив. Другий гол зробив наше завдання практично нездійсненним, але я не можу сказати, що мої гравці не намагалися грати. З цим все було в порядку.

Було ясно, що перший гол зіграє важливу роль. Про це говорив не тільки результат першого матчу, а й характер матчу-відповіді. Ми намагалися грати агресивно і напористо з перших хвилин, але забити не вдалося. Севілья з плином часу все більше володіла м'ячем і контролювала хід матчу", – цитує Моурінью офіційний сайт УЄФА.

Нагадаємо, Севілья на виїзді обіграла Манчестер Юнайтед і вийшла в чвертьфінал Ліги чемпіонів. Дивіться відео голів та огляд матчу.