УКР РУС

Моурінью пояснив першу поразку в МЮ: Суддя не поставив 2 пенальті, я помилився з кількома гравцями

10 вересня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Жозе Моурінью прокоментував програний "Ман Сіті" (1:2) матч АПЛ, покритикувавши Марка Клаттенбурга за "слабке суддівство".

"Вважаю, що наші суперники значно краще зіграли в першому таймі. Деякі гравці МЮ не відповідали рівню цього матчу і не реагували швидко та агресивно, як були повинні. Команда поплатилась за це.

Так, ми забили гол до перерви і могли зрівнювати, але це не відповідало тому, що діялось на полі у перші 45 хвилин. Кількох гравців я би знову не випустив на поле. Індивідуальності не дали того, чого від них очікував. Але це моє рішення і моя вина як тренера.

Ми розчаровані поразкою, але я також розчарований двома рішеннями судді. Браво напрацював на пенальті і вилучення. За межами штрафного це однозначно були би фол і червона картка. Але навіть у найкращих арбітрів трапляються помилки і погані дні. Рука Отаменді – це також пенальті. Хтось скаже, що це була несвідома гра, але я вважаю, що він бачив, куди і як полетить м'яч", – розповів Моурінью після матчу в ефірі Sky Sports.

Гвардіола встановив історичний рекорд "Ман Сіті" після перемоги над МЮ

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини