УКР РУС

Моурінью: Бонуччі та К'єлліні могли б викладати зразковий захист у Гарварді

24 жовтня 2018 Читать на русском

Наставник Манчестер Юнайтед Жозе Моурінью прокоментував поразку від Ювентуса у 3 турі Ліги чемпіонів.

"З моменту жеребкування ми знали, що будемо змагатись з Валенсією за друге місце в групі. Сьогодні ми грали проти одного з головних претендентів на перемогу в Лізі чемпіонів і зробили все, що було в наших силах. Але ми могли зачепитися за інший результат, особливо враховуючи нашу гру в другому таймі.

Ліга чемпіонів: Ювентус на виїзді обіграв Манчестер Юнайтед, Аякс вирвав перемогу в Бенфіки

Ми не зробили цього багато в чому завдяки Бонуччі і К'єлліні. Вони могли б виступати в Гарварді, давати уроки по зразковому захисту. Фантастика, просто фантастика. У Ювентуса таланти по всьому полю.

Ювентус стає чемпіоном сім років. Мені здається, сім років поспіль. Два фінали Ліги чемпіонів в останні чотири-п'ять років, і вони все одно не задоволені тим, що мають. У них були Ігуаїн, Манджукіч, Дибала, але вони хочуть більшого, їм потрібен Роналду.

Манчестер Юнайтед – Ювентус – 0:1 – відео голів та огляд матчу

У мене не було реальних можливостей для посилення атаки. Феллаїні не міг нам допомогти. Всі наші травми – наслідок ігор збірних. Мактомінай – збірна. Феллаїні – збірна. Лінгард – збірна. Алексіс – збірна. Всі пошкодилися в національних командах", – цитує Моурінью Sky Sports.