УКР РУС

"Московська імперія має бути знищена": легендарний провідник "Правого сектора" захистив форму збірної України

12 червня 2021 Читать на русском

Український суспільно-політичний діяч Дмитро Ярош не залишився осторонь намагань північного сусіда заборонити нове екіпірування "синьо-жовтих".

"Спостерігаючи за рефлексіями недорозвинутого кремлівського диктатора на форму збірної України з футболу, можна зробити декілька висновків.

Денисов: Завдання Росії заборонити нашу нову форму і визнану всім світом карту провалилось

1. Закомплексована імперськими скрепами, влада ерефіі не визнає Україну самостійною державою і не буде це робити у майбутньому. 2.Окупація Криму та частини Донецької та Луганської областей – один із етапів спроби знищити українську державність. 3. Нам, українцям, завжди треба бути готовими до відбиття широкомасштабного наступу російської імперіі. 4. Доки свободолюбиві народи світу не ліквідують РФ як імперію, доти всі сусіди цієї геополітичної потвори будуть під загрозою.

А загалом: "Московська імперія має бути знищена!" і "Путін – йди до дупи!". Слава Україні!" – написав Ярош на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, через запит Росії УЄФА зобов'язав Україну прибрати напис "Героям слава", а от карту із українським Кримом та гасло "Слава Україні" дозволили залишити. Після переговорів за участі Андрія Павелка було вирішено, що напис "Героям слава" буде закритий логотипом збірної України з мапою країни, Тризубом та гаслом "Слава Україні".

Зіркові хлопчаки з Трубіним за спиною проти великих ветеранів – хто сильніше запалить на Євро-2020?