УКР РУС

Морозюк: У матчі з "Бенфікою" для "Динамо" може наступити переломний момент

31 жовтня 2016 Читать на русском

Півзахисник "Динамо" Микола Морозюк поділився думкою про перемогу над "Карпатами" (4:1) і розповів про очікування від гри проти "Бенфіки".

"Важка гра була, "Карпати" у деяких моментах діяли агресивно, тому є певні пошкодження, але нічого серйозного.

Наразі у нас важкий ігровий ритм – ми граємо через два дні на третій, такий календар десь дає про себе знати. Мабуть, в нашій команді був не найкращий період, але, дасть Бог, виберемося з цієї ями, вважаю, ми на правильному шляху. З позитивом готуємося до важливої гри з "Бенфікою" у Португалії.

Що з Хачеріді? Наскільки я знаю, Євген відчув дискомфорт, напевне, краще було не ризикувати та дати йому відпочити. Тому його замінили у другому таймі.

Мій гол? Був штрафний удар, я просто добре виконав його, як потрібно, ось і все. Головне, що команда здобула впевнену перемогу. Забитий м'яч – це, безумовно, приємна подія.

"Динамо" – "Карпати" – 4:1. Відео голів і огляд матчу

Невелика кількість вболівальників на грі з "Карпатами"? Звісно, цей факт не може радувати, але всі мають розуміти: ми всі переживаємо через ситуацію, що склалася – футболісти,тренери, президент, вболівальники. У такий час ми маємо бути усі разом та підтримувати один одного. Повірте, у нас немає байдужих людей, хто не переймається результатом чи виходить на поле без бажання. Просто є такі моменти у футболі, які потрібно пережити. Найголовніше, щоб ми і надалі продовжували в такому дусі, як сьогодні.

Кожен виграш дає певні позитивні емоції. Ці дві перемоги були важкими – у Кубку грали 120 хвилин, згодом 90. Рахунок 4:1, але не можу сказати, що була легка гра, сил було також витрачено дуже багато.

Матч з "Бенфікою"? Для нас кожна гра важлива. Якщо ми хочемо продовжувати свій шлях у Лізі чемпіонів, нам потрібно лише перемагати. На нас чекає дуже хороший суперник, але саме в таких матчах і може настати переломний момент. Якщо переможемо, ми всі остаточно об’єднаємося та станемо єдиним цілим, а вболівальники стануть знову у нас вірити та підтримувати", – сказав Морозюк.

Матч 4-го туру групового раунду Ліги чемпіонів "Бенфіка" – "Динамо" відбудеться 1 листопада на стадіоні "Ештадіу да Луж" у Лісабоні. Андрій Ярмоленко не зможе допомогти команді через травму. Також за киян не зіграють Даніло Сілва, який нещодавно переніс операцію та Денис Гармаш. Натомість 4 ключових гравці "Бенфіки" повернулись після травм і готові зіграти проти "Динамо". УЄФА призначив на гру французьку бригаду арбітрів.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях