УКР РУС

Морозюк: Шахтар – суперник, який злить найбільше

21 жовтня 2017 Читать на русском

Захисник Динамо Микола Морозюк поділився очікуваннями від прийдешнього матчу проти Шахтаря.

"Зараз ми відновлюємося після минулого матчу з Янг Бойз. Головне відновити сили і фізично, і психологічно. Настрій бойовий, на Шахтар нас додатково мотивувати і налаштовувати не потрібно. Всі прекрасно розуміють, що це за суперник, і що за гра. У нас попереду ще є доба на відпочинок і підготовку. Працюємо в звичайному режимі.

У домашньому матчі буде легше, ніж на виїзді? Такі матчі завжди непередбачувані, як і сам футбол. У тому, що завтра суперник буде сильним, а гра важкою більше, ніж упевнений. Звичайно, кожен захоче перемогти. Будемо битися за цю перемогу і, дай Бог, здобудемо три очки.

Різні поєднання в захисті? Напевно, не лише у лінії оборони, а й взагалі завжди, коли гравці міняються, вони не так бездоганно відчувають один одного. Це не зовсім нормально, але ми працюємо в різних поєднаннях і на тренуваннях, і в іграх. Ситуація така, яка вона є, і до неділі вже не зміниться. Тож головне кожному показувати свій максимум на полі і добре робити свою справу.

Що для мене, як для вихованця Динамо, означає матч з Шахтарем? Кожен такий матч, як останній. Цей суперник є найголовнішим подразником. Не важливо, є сили чи ні, але ти повинен витягувати всі внутрішні резерви назовні, і залишити на футбольному полі останнє, що у тебе, є заради перемоги, якої ми всі прагнемо. Власне, це і є те, заради чого ти виходиш на футбольне поле. У даній ситуації Шахтар суперник, який злить найбільше", цитує Морозюка офіційний сайт Динамо.

Хацкевич: Сподіваюся, Хачеріді підійде до гри з Шахтарем здоровим

Нагадаємо, матч Динамо – Шахтар відбудеться завтра, 22-го жовтня. Час початку зустрічі – 19:30.