УКР РУС

Мораєс за крок від бомбардирського рекорду "Металурга"

11 квітня 2015 Читать на русском

Нападник донецького "Металурга" Жуніор Мораєс прокоментував перемогу над "Олімпіком" (4:2) в 19-му турі УПЛ.

"Оцінка сьогоднішнього дербі? Добре, що знову почали вигравати. Ця перемога дуже важлива для нас. Вітаю всіх футболістів нашої команди: всі боролися, виконаний належний обсяг бігової роботи. Ніхто при цьому не шкодував себе, самовіддача була максимальною, всі працювали на команду.

Звичайно, завжди важче відіграватися, щоб потім виграти. Всі наші гравці підійшли до цього матчу максимально сконцентровано, зіграли серйозно. Думаю, цей результат ми заслужили.

Занадто було багато бажання забити і виграти. Перетримували в певних моментах м'яч, інший раз поспішність у прийнятті рішень того чи іншого епізоду нас підводила. Не виходило грати в наш футбол: через пас, через розіграш комбінацій. Але ми добилися результату в другому таймі - досягли завдяки тому, що в другому таймі почали забивати.

Для мене зараз найголовніше - допомогти "Металургу". Але, звичайно ж, буду радий, якщо заб'ю більше, щоб потрапити в історію клубу. Це буде дуже важливо. Але однаково першочергово, щоб команда перемагала, і ніяк інакше", - сказав Мораєс.

Додамо, що Мораєс за крок від клубного бомбардирського рекорду. Наразі у бразильця 34 голи, а у рекордсмена Щищенка 35 голів у активі.