УКР РУС

Монарьов: Хочемо поєднати результат і видовищність

12 жовтня 2017 Читать на русском

Головний тренер Зірки Роман Монарьов розповів про ситуацію в команді перед матчем з Карпатами.

"Всі французькі легіонери, які приєдналися до нас влітку, вже адаптувалися. Тепер розпочалася нова стадія – триває робота щодо підвищення рівня їхньої майстерності. Крім того, хочемо реалізувати їхній потенціал, а він у них серйозний. Хлопці можуть вийти на новий рівень і тим самим допомогти Зірці досягти хороших результатів.

4 матчі без перемог? Ми не ставимо цілі досягати лише результату, або демонструвати лише яскравий футбол. Ми хочемо поєднати ці два аспекти: і результат, і видовищність. У Прем’єр-лізі це дуже важливо. Плануємо найближчим часом поповнювати очковий запас.

"Я допомагав, коли в ультрас виникали проблеми з "Беркутом". Сергій Кузнєцов розпочинає тренерську кар’єру і радить, як уникнути повного розколу в Карпатах

На сильних чи слабких сторонах Карпат зупинятися не буду. Взагалі варто підкреслити, що зараз немає слабких чи сильних команд в УПЛ, за виключенням грандів Шахтаря і Динамо. Решта – приблизно рівні. Ні ми, ні Карпати попереду не матимемо легких опонентів. На перший план виходять рівень підготовки і дисципліна", – цитує Романа Монарьова офіційний сайт Карпат.

Нагадаємо, що матч 12 туру УПЛ Зірка – Карпати відбудеться 15-го жовтня о 14.00. Слідкуйте за текстовою онлайн-трансляцією на "Футбол 24".