УКР РУС

"Монако" вдруге переміг "Борусію" Д і вийшов у півфінал Ліги чемпіонів

19 квітня 2017 Читать на русском

У чвертьфінальному матчі-відповіді Ліги чемпіонів монегаски знову забили три голи у ворота дортмундців (3:1).

Минулого тижня "Монако" здобув виїзну результативну перемогу, яка робила "червоно-білих" фаворитом напередодні сьогоднішнього матчу. Ситуація стала ще більш розкішною на перших хвилинах. Менді підключився до атаки та завдав дальнього удару. Буркі відбив постріл перед собою, чим легко скористався Мбаппе.

Футболісти "Борусії" рванули до чужих воріт відігруватися. Ройс пробив прямо в руки Субашічу, а Шахін зі штрафного влучив у стійку. Монегаски зі своєї сторони суперника не пробачили – Фалькао подвоїв рахунок після шикарного навісу Лемара. Дортмундці знову пішли на штурм чужих володінь, але жодну з атак не довели до логічного завершення.

На старті другої половини зустрічі гості скоротили відставання зусиллями Дембеле та Ройса. Усман класно пройшов по правому фланзі, після чого відкинув у центр штрафного майданчика – Марко не схибив. "Чорно-жовті" продовжили наступ і створили декілька моментів. Стовідсотковими їх назвати не можна, проте певний тиск на оборону монегасків все ж здійснювався.

Господарі відповідали навіть небезпечніше. Прекрасний матч для атаки провели флангові захисники команди Жардіма – і Менді, і Туре відмінно загострювали на чужій половині поля. Шанси зняти будь-які питання мав Фалькао, після заміни капітана дубль міг оформлювати Мбаппе. Однак крапку в зустрічі судилося поставити Жермену. Форвард вийшов на заміну і через декілька миттєвостей скористався помилкою Піщека.

Таким чином, "Монако" за сумою двох матчів переміг з рахунком 6:3 і став останнім півфіналістом Ліги чемпіонів. Потенційні суперники "червоно-білих": "Реал", "Ювентус" і "Атлетіко".

Ліга чемпіонів. 1/4 фіналу, матч-відповідь

"Монако" – "Борусія" Д – 3:1

Голи: Мбаппе, 3, Фалькао, 17, Жермен, 81 – Ройс, 48