УКР РУС

Монако – Шахтар: Кравченко окреслив проблеми "гірників" перед матчем Ліги чемпіонів

17 серпня 2021 Читать на русском

Колишній хавбек Шахтаря Сергій Кравченко поділився думками щодо готовності віце-чемпіона України до протистояння з Монако у першому матчі плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів.

"Поки я буду стриманий в оцінках. Для мене ця команда зараз трохи краща, ніж у минулому сезоні. Прийшов новий тренер, взяли хороших футболістів, але поки складно знайти великі зміни в якості гри. Бразильська оборона в особі Марлона та Вітао мене не вражає. Матвієнко виглядає на порядок сильнішим за цих легіонерів.

Монако – Шахтар: анонс матчу плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів

Ісмаїлі непогано працює на атаку, але в обороні на його фланзі теж є проблеми. Тете одну гру видав божевільну, а в наступній його не було видно. В атаці Шахтар діє непогано, а щодо гри в обороні та в середині поля є питання. Маркос Антоніо не вражає. За стартових матчів важко когось виділити, хто всі поєдинки провів стабільно. Хіба що Соломон, але він пропустив дві гри через травму.

Так, коли Шахтар з м'ячем, вони – красені, але колективним відбором м'яча і при Луческу Шахтар не міг похвалитися. Стабільності "гірникам" поки не вистачає. Чи можна списати це на старт сезону? Навряд чи. Все-таки офіційні матчі йдуть вже майже місяць, а на носі груповий раунд Ліги чемпіонів, в який ще потрібно пробитися", – поділився Кравченко у коментарі Команда№1.

До слова, Шахтар і Монако в очному двобої визначать володаря путівки у груповий етап Ліги чемпіонів. Перший поєдинок відбудеться вже сьогодні, 17 серпня, на території князівства. Матч-відповідь у Харкові запланований на 25 серпня.

Княжий шарм, російський олігарх, топ-академія і ренесанс Ковача – як Монако став великим та що приготував Шахтарю в ЛЧ