УКР РУС

Модріч розчарований діями Анчелотті – легенда Реала почувається обдуреним і готується до відходу

18 лютого 13:46 Читать на русском
Автор: Юрій Яковлев

Півзахисник Реала і збірної Хорватії Лука Модріч, схоже, проводить останні місяці у футболці мадридського клубу.

Влітку Реал, найімовірніше, втратить Луку Модріча, контракт якого підходить до завершення. Карло Анчелотті регулярно насипає порцію компліментів 38-річному хорвату, заявляючи, що між ними немає проблем.

Але Модріч бачить ситуацію по-іншому. На його думку, обіцянок тренера і керівництва, які він отримав улітку 2023-го, коли вирішив продовжити контракт ще на один сезон, Реал не дотримав. Луку хвилювало тільки те, чи він буде основним футболістом у команді Карло Анчелотті. Прихід Беллінгема, який одразу заграв, а також повна довіра Карлетто до Чуамені та Камавінги розчарували хорвата, повідомляє Relevo.

Анчелотті – про ситуацію з Модрічем, який планує відхід з Реала: "Між нами все цілком зрозуміло"

На думку Модріча, причиною недовіри Анчелотті є не рівень гри ветерана, а стратегія клубу, який свідомо робить ставку на молодь. Значне зменшення кількості ігрового часу обурило хорвата, якій рік тому відхилив щедрі пропозиції з Саудівської Аравії заради нового контракту з Реалом. Зараз усе інакше – з його нинішньою роллю в команді півзахисник не розглядає варіанту з новою угодою.

У сезоні 2023/24 Модріч зіграв за Реал 27 поєдинків, але втратив статус основного футболіста, переважно з'являючись на заміну. В активі хорвата 1374 хвилини – для порівняння, той же Андрій Лунін має 1560 хвилин в 17-ти поєдинках.

Нагадаємо, Лука виступає за Реал з 2012 року. За час кар'єри в Мадриді півзахисник виграв 5 ЛЧ, три титули Ла Ліги і "Золотий м'яч" у 2018 році.