УКР РУС

"MLS – тяжка ліга": легенда Манчестер Юнайтед дав цінну пораду Мессі

17 липня 2023 Читать на русском

Легендарний форвард Манчестер Юнайтед Вейн Руні, який нині очолює клуб МЛС ДС Юнайтед, звернувся до Ліонеля Мессі, який підписав контракт з Інтер Маямі.

"Усе готово для Мессі. До нього приїхали його товариші – Серхіо Бускетс і Жорді Альба. Можливо, Іньєста і Суарес приєднаються до них. У Мессі є тренер, який йому подобається і якому він довіряє. Для МЛС це дуже важливо. Однак, Мессі буде нелегко тут.

"Не сумніваюся, що ми чудово проведемо час": Мессі озвучив цілі, які поставив собі в Інтері Маямі

Звучить шалено, але гравці, які приходять, виявляють, що це важка ліга. Переїзди, різні умови в різних містах, і на полі багато енергії та напруженості. Американці люблять переможців. Перш за все, вони хочуть бачити майстерність і розважатися, і Мессі дає все це", – цитує Руні видання The Times.

Футболку з 10-м номером аргентинцю вручив Девід Бекхем, який є власником клубу з Маямі. Одразу після Мессі відбулась презентація і Серхіо Бускетса.

Нагадаємо, що і Мессі, і Бускетс стали одноклубниками Сергія Кривцова. Справи в Інтер Маямі наразі кепські – останнє місце у Східній конференції (18 очок після 22 зіграних матчів).