УКР РУС

"Мій етап у Хорватії завершився", – кривдник Шахтаря анонсував відхід із Динамо Загреб

25 грудня 2019 Читать на русском

Хавбек Динамо Загреб Дані Ольмо розповів, що має намір покинути хорватський клуб.

"Минуле літо було ідеальним моментом, щоб зробити наступний крок у кар'єрі. Врешті-решт, цього не сталося. Але я не шкодую, адже я хотів зіграти в Лізі чемпіонів. Але, думаю, мій етап у Хорватії завершився. Пора рухатися далі, щоб продовжувати прогресувати.

Кривдник Шахтаря Ольмо зацікавив Манчестер Сіті та два італійських гранди

Динамо Загреб хотіло зробити мій трансфер найдорожчим в історії чемпіонату Хорватії. Не знаю, чи клуб вже отримав конкретні пропозиції щодо мого переходу", – цитує Ольмо AS.

Нагадаємо, що іспанець переїхав у столицю Хорватії у 2014 році, а вже через рік дебютував у дорослому футболі у складі Динамо. Минулого літа він разом з молодіжною збірною Іспанії переміг на чемпіонаті Європи.

В поточному сезоні Ольмо чудово проявив себе у матчах Ліги чемпіонів – в його активі голи у ворота Шахтаря та Манчестер Сіті. Він був найпомітнішою фігурою у складі своєї команди, чим викликав інтерес з боку "містян", а також Роми та Мілана.

Контракт 21-річного футболіста із Динамо розрахований до літа 2021 року. За даними Transfermarkt, його трансферна вартість – 30 млн євро.

Вихованець Барселони залякує Шахтар в ЛЧ: топовий дриблер Європи, який "знищив" Маліновського, а тепер летить в Харків