УКР РУС

"Минаю пощастило, що першу гру з Динамо перенесли": Кобін поскаржився на жорстку конкуренцію на трансферному ринку

15 липня 2021 Читать на русском

Головний тренер закарпатців Василь Кобін розповів про те, як буде комплектуватися команда напередодні старту в УПЛ.

"Ми в стороні від кабінетних рішень, тому готуємося до сезону в своєму режимі. Йде робота, яку ми запланували. Думаю, нам трохи пощастило, що у першому турі Минай не зіграє проти Динамо. Нашу гру перенесли, тому у нас буде додатковий тиждень для якісної підготовки до старту в УПЛ.

"Селезньов хоче прибрати розмови про алкоголіка і гульвісу": Кобін розраховує на Євгена в Минаї

На трансферному ринку зараз висока конкуренція. У боротьбу за гідних футболістів включилися також клуби Першої ліги, які будуть ставити завдання вийти в УПЛ. Хоча якісних вільних гравців не так багато. Тому, якщо у нас буде можливість підсилитися кимось із орендованих футболістів, ми від такої можливості відмовлятися не будемо.

Звичайно, кадровий потенціал після вильоту команди з УПЛ змінився. Футболістів з контрактами у нас залишилося мало, переважно молоді гравці, хлопці з U-19. Тому, звичайно, нам потрібні досвідчені футболісти, які зможуть підсилити команду", – сказав Кобін в інтерв'ю Meta Ratings.

Нагадаємо, напередодні Минай було офіційно затверджено останнім учасником УПЛ сезону 2021/22 замість донецького Олімпіка, який знявся зі змагань.

Луческу на коні, полтавська магія, тренерські відкриття і скандали у чемпіонаті безхатченків – підсумки УПЛ 2020/21