УКР РУС

Минай – Олександрія: матч відбудеться із уболівальниками

9 вересня 2020 Читать на русском

Поєдинок 2-го туру УПЛ між Минаєм та Олександрією має відбутись із уболівальниками на трибунах.

Минай проведе перший поєдинок в УПЛ проти Олександрії з уболівальниками на трибунах, проте наповненість стадіону має бути не більше 25%, повідомляє офіційний сайт клубу.

Рух – Шахтар: УПЛ перенесла матч через спалах COVID-19 у львівському клубі

"Це стало можливим згідно розробленого УАФ спільно з УПЛ "Тимчасового протоколу для організації та проведення футбольних матчів в Україні в умовах карантину" та постанові Головного державного санітарного лікаря від 21 серпня 2020-го року, а також загальній ситуації із захворюванням на COVID-19 в Ужгороді.

Звертаємо увагу, що глядачів на дозволені місця будуть пускати із зобов’язанням дотримуватися вимог карантинного режиму та протиепідемічних заходів. Між фанатами має зберігатись дистанція, а вхід на стадіон буде дозволений лише в масках", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що матч 2-го туру Минай – Олександрія стане дебютним для ужгородського клубу в УПЛ – перший було перенесено через виявлений COVID-19 у ФК Львів.

"Беру без перегляду, в команді повинен бути рудий": як Циганков опинився у Динамо, а Блохін і Буряк прали форму у тазику