УКР РУС

Мілевський: Здається, хлопці з Шахтаря самі розуміють – вже все

16 квітня 2021 Читать на русском

Екс-форвард збірної України Артем Мілевський порівняв нинішнє Динамо з командою періоду своїх виступів, а також відзначив вплив Луческу на чемпіонський шлях "біло-синіх".

"Трохи не те зараз. Уже пройшов той час, коли ми грали проти Шахтаря. Коли Динамо, зазвичай, перемагало Шахтар в Києві, а вони нас – на Донбас Арені. Зараз грають у Києві, без уболівальників. Вже не те.

Шахтар – Динамо: Михалик пригадав, хто з легенд був головним мотиватором киян перед дербі

Хто дратував в Шахтарі? Багато разів говорив, що це Даріо Срна. У нас з ним були напружені відносини на полі.

Луческу? Дотепер не звик, що він – тренер Динамо. Коли Минай грав з Динамо – було дивно бачити Луческу на лавці разом з Олегом Гусєвим та Огнєном Вукоєвічем. Але те, що кияни йдуть до чемпіонства – це його заслуга в тому числі.

Яке Динамо сильніше? Звичайно, я скажу, що моє, моїх років. Але мені подобається команда зараз. Можливо, немає таких яскравих особистостей, які все можуть вирішити самотужки, але видно, що команда готова і справедливо йде на першому місці. Динамо завтра буде ближче до перемоги. Здається, хлопці з Шахтаря самі розуміють – вже все", – сказав Мілевський у програмі Денисов TIME.

Нагадаємо, центральний матч 22-го туру між Шахтарем та Динамо відбудеться у суботу, 17 квітня, на НСК Олімпійський. Початок зустрічі о 19:30.

"Перемогли Динамо, а враження, що Мундіаль виграли": зіркового пенальтиста 90-х називали Зіданом, а він танцював ламбаду