УКР РУС

Мілевський: Нам за це платять гроші і не нам вирішувати – грати чи ні

23 березня 2020 Читать на русском

Нападник Динамо Брест Артем Мілевський оцінив ситуацію в Білорусі, в якій і досі продовжують грати у футбол попри загрозу коронавірусу.

"Всім бажаю здоров'я в першу чергу! Чи важко нам зараз грати у чемпіонаті БІлорусі? Я думаю, нам за це платять гроші і не нам вирішувати – грати чи ні. Не ми вирішуємо. Тому перший тур вже відбувся, для всіх лідерів він склався невдало. Чекаємо другого. Поки граємо, у влади поки все під контролем.

П'ять пенальті, вісім жовтих та одна червона картка – суддя влаштував шоу в матчі чемпіонату Білорусі

У нас ніякої паніки, все відкрито, все працює. Люди як жили, так і продовжують жити. Скрізь можна поїсти, нічого надприродного я не помічаю. У команді, якщо хтось починає чхати, відразу несемо йому градусник. Тут вже не до жартів. У кожного бувають якісь соплі, застуда... Але ми всі віримо, що це простий вірус, а не той, відомий, який присутній в усьому світі. Намагаємося не панікувати. Намагаємося поменше контактувати з усіма", – розповів Мілевський у коментарі ПроФутбол.

Нагадаємо, чемпіонат Білорусі залишається єдиним у Європі, який продовжує грати. У першому турі білоруської Вищої ліги Динамо Брест розписало нічию з новачком Смолевичами (1:1), Мілевський провів на полі весь матч.

Маліновський опинився в епіцентрі жаху – коронавірус повністю паралізував Бергамо