УКР РУС

Мілевський, Хачеріді та Нойок офіційно отримали нового тренера

1 січня 2020 Читать на русском

Брестське Динамо оголосило про призначення нового наставника команди.

Новим головним тренером брестського Динамо став Сергій Ковальчук, повідомляє офіційний сайт білоруського клубу. Контракт з 46-річним фахівцем розрахований на три роки. До слова, на цю посаду претендував Юрій Калітвінцев – колишній наставник збірної України.

Мілевський став найкращим гравцем Динамо Брест у 2019 році за версією фанатів клубу

Уродженець Бреста Сергій Ковальчук – старожил команди. Зокрема, з 1996 по 2004 роки він захищав кольори команди у статусі гравця Динамо. У 2003 році провів три матчі за збірну Білорусі.

Після завершення кар’єри футболіста працював у структурі клубу: з 2008 по 2009 рік був асистентом головного тренера, а з 2011 по 2012 рр., з 2013 по 2016 рр. та частково у 2018 році очолював команду. Останні три сезони Ковальчук обіймав посаду спортивного директора клубу.

Нагадаємо, на початку грудня брестську команду покинув головний тренер Марцел Лічка – керівництво клубу вирішило не продовжувати контракт з чеським фахівцем, незважаючи на здобуте чемпіонство. Додамо, що за Динамо виступає три українці – Артем Мілевський, Олександр Нойок та Євген Хачеріді. Ще один наш співвітчизник – Олексій Хобленко – покинув білоруський клуб і перейшов в СК Дніпро-1.

Сльози Мілевського, божевільна радість Нойка та Хобленка, або Як українці створили історію в Білорусі: чемпіонські кадри