УКР РУС

"Мілан" втратив перемогу над "Інтером" на останніх секундах матчу

20 листопада 2016 Читать на русском

В 13 турі італійської першості вже фактично китайський "Мілан" в напруженому матчі не переграв "Інтер" – 2:2.

Два голи за "Мілан" провів іспанець Сусо. В "Інтера" забивали Кандрева та Перішич.

13 тур Серії А закінчувався знаменитим міланським дербі – "Інтер" з новим тренером Стефано Піолі протистояв "Мілану" Вінченцо Монтелли. Тренер "червоно-чорних" не зміг заявити на матч травмованого Романьйолі.

До пропущеного голу "Інтер" виглядав гостріше, але Ікарді та Перішич змарнували хороші моменти. На 37 хвилині зашкутильгав центрбек "Інтера" Гарі Медель. Піолі довелося замінити чилійця на колумбійця Джейсона Мурільо. Після цієї заміни номінальні господарі забігали активніше. Спочатку Бакка не переграв Хандановіча, однак буквально через хвилину Хесус Сусо ударом з рідної лівої ноги влучно поцілив у дальній кут.

Старт другого тайму залишився за "Міланом", але забив "Інтер". Кандреві вдався просто-таки фантастичний удар в дальню "дев’ятку". Не минуло й п’яти хвилин, як лівша Сусо, пошивши в дурні Міранду, правою ногою розстріляв словенського воротаря. На другій компенсованій хвилині Перішич скориставшись помилкою Локателлі зрівняв рахунок! Фантастичний поєдинок!

Отож, "Мілан" втратив нагоду вийти на друге місце, наразі посідаючи третю сходинку. "Інтер" – одинадцятий.

Схоже, це дербі стало останнім для Сільвіо Берлусконі, як для власника "Мілану". Відомо, що найближчим часом славетну команду остаточно до своїх рук загребуть китайці.

В рамках 14 туру "Інтер" спробує взяти три очки в грі проти "Фіорентини", "Мілан" гратиме проти аутсайдера "Емполі".

Чемпіонат Італії, 13 тур

"Мілан" – "Інтер" – 2:2

Голи: Сусо, 43, 58 – Кандрева, 53, Перішич, 90+2

Міланське дербі. Одне місто, два клуби та легендарний Меацца, якого перевершив Шевченко