УКР РУС

К'єво сенсаційно відібрав очки в Лаціо: 14-й тур Серії А, матчі неділі

2 грудня 2018 Читать на русском

У матчі 14-го туру італійської Серії А Мілан не без труднощів переграв Парму, Сассуоло та Удінезе зіграли в нічию, Торіно мінімально переграв Дженоа, Фрозіноне та Кальярі не виявили сильнішого, Лаціо несподівано втратив очки в грі з К'єво.

Чемпіонат Італії 2018/2019, 14-й тур

Мілан – Парма – 2:1

Голи: Кутроне, 55, Кесс'є, 69 (пен) – Інглезе, 50

Сассуоло – Удінезе – 0:0

Торіно – Дженоа – 2:1

Голи: Ансальді, 45+2, Белотті, 45+4, (пен) – Куаме, 36

Вилучення: Ромуло, 28

Фрозіноне – Кальярі – 1:1

Голи: Кассата, 14 – Фаріас, 77

Вилучення: Барелла, 85

К'єво – Лаціо – 1:1

Голи: Пеліс'є, 25 – Іммобіле, 66

Мілан у першому недільному матчі приймав Парму, з якою вийшов дуже непростий поєдинок. "Россо-нері" домінували протягом усього поєдинку, але пропустили першими – це Інглезе на 50-й хвилині замкнув подачу з кутового. Втім, вже через п'ять хвилин Кутроне точним ударом з меж штрафного відновив рівність. На 69-й же головний арбітр почув підказку відеоасистента та призначив пенальті у ворота Парми за гру рукою, а Франк Кесс'є його впевнено реалізував – 2:1. Цей гол виявився останнім у зустрічі.

Мілан – Парма – 2:1 – відео голів та огляд матчу

Сассуоло та Удінезе розійшлись без забитих голів. Господарі домінували на полі, однак попри свою перевагу так і не змогли забити хоча б одного разу.

Торіно в більшості переграв Дженоа. Генуезці в середині першого тайму залишились у меншості через дві поспіль жовтих картки Ромуло, однак Куаме вивів Дженоа вперед. Але туринці ще до перерви скористались своєю чисельною перевагою, відзначились Ансальді та Белотті з пенальті.

Фрозіноне та Кальярі не виявили сильнішого. Господарі на 14 хвилині вийшли вперед завдяки голу Кассати. Кальярі в другому таймі почав перехоплювати ініціативу і зміг відігратись завдяки голу Фаріаса. До того ж, гості догравали матч удесятьох, Барелла отримав другу жовту картку. Відзначимо, що Даріо Срна провів повний матч у складі Кальярі.

К'єво сенсаційно відібрав очки в Лаціо. Веронці активно розпочали гру і повели в рахунку завдяки голу Пеліс'є в середині першого тайму. Римляни в другому таймі перехопили ініціативу і змогли відігратись завдяки голу Іммобіле. Однак більшого "орли" досягнути не змогли і в підсумку розійшлись нічиєю з головним аутсайдером чемпіонату.

Таким чином, Мілан набрав 25 очок та піднявся у зону Ліги чемпіонів, обійшовши Лаціо – втім, римляни свій матч ще не зіграли. Парма залишилась на шостій сходинці з 20 очками. Сассуоло також набрав 20 пунктів і піднявся на 7 позицію, Удінезе з 13 очками піднявся на 16 місце. Кальярі з 16 заліковими балами піднявся на 13 сходинку, Фрозіноне з 8 пунктами лишається передостаннім. А Торіно набрав 21 очко і піднявся в зону єврокубків, Дженоа з 15 пунктами лишилась на 14 позиції. Лаціо впустив нагоду обігнати Мілан і лишився на 5 позиції з 24 пунктами, а К'єво набрав 2 очко в чемпіонаті.