УКР РУС

Мілан готовий витратити всі гроші за трансфер своєї зірки – підштовхують Лукаку до зради і склали список на 5 кандидатів

22 червня 2023 Читать на русском

Керівництво Мілана готується провести активно трансферну кампанію після того, як отримають жирний чек.

Продаж Сандро Тоналі в Ньюкасл за 80 мільйонів євро та відхід Златана Ібрагімовіча дозволить італійському клубу значно покращити своє фінансове становище, а, отже, збільшити бюджет на трансферні цілі.

Мілан втратить одну з головних зірок – Ньюкасл дає 80 мільйонів і збільшує зарплату гравця в чотири рази

Як інформує La Gazzetta dello Sport, Мілан вже визначився зі списком гравців, які могли б посилити команду влітку. "Россонері" спробують підписати нападника Маркуса Тюрама, який по завершенні контракту з Борусією М став вільним агентом. Для підсилення атаки керівництво італійського клубу розглядає підписання вінгера Вільяреала Семюеля Чуквуезе.

Окрім того, Мілан цікавиться форвардом Челсі Ромелу Лукаку, на якого не розраховує Маурісіо Почеттіно. Також міланський клуб розпочне перемовини з лондонцями щодо півзахисників Рубена Лофтуса-Чіка, Крістіана Пулішіча та Чезаре Казадеї. Останній став головною зіркою молодіжного чемпіонату світу U-20, здобувши звання найкращого гравця.

Також "россонері" спробують перехопити трансферну ціль свого одвічного противника Інтера. Мілан вступить в боротьбу за півзахисника Сассуоло Давіде Фраттезі. Італійця оцінили в 35 мільйонів євро.

Шевченко – кошмар для Інтера: усі голи української легенди в Міланському дербі