УКР РУС

"Мілан" - сам собі ворог. Результати 33 туру Серії А. ВІДЕО

22 квітня 2012 Читать на русском

Італійський "Мілан" здобув нічию в непотрібний час і в непотрібному місці. Коли мова йде про чемпіонство, то команда просто не має права припускатись таких промахів, як сьогодні це зробили "россонері".

Хоча розмов після матчу буде вдосталь: забив Ібрагімовіч на 59-ій хвилині чи ні. Швед перекинув м'яч через Альярді, і шкіряний на кілька сантиметрів все ж влетів у ворота. Та арбітр побачив "поза грою" в іншому, він зафіксував офсайд у Златана, якого так само, швидше за все, не було... В самому кінці матчу Ібра таки домігся свого. Але наврядчи це дуже звеселило господарів, яких, окрім перемоги, в цьому матчі не влаштовувало абсолютно нічого. Тепер, "Мілану" потрібно тримати кулаки за "Рому", яка сьогодні зіграє на "Ювентус Стедіумі".

В інших двох матчах були зафіксовані результативні нічиї. "Лаціо" втратив перемогу на останніх хвилинах, а "Чезена" і "Палермо" забили по два голи.

Цікавий, а для декого, можливо, і не дуже (особливо для гравців "Дженоа") епізод трапився у матчі між "грифонами" та "Сієною".

При рахунку 0:4 на користь "Сієни" на 53 хвилині арбітр матчу в Генуї змушений був зупинити гру через дії невдоволених генуезьких тіфозі, які закидали поле фаєрами. Після сутичок матч таки було продовжено, тож про цей поєдинок детальніший звіт очікуйте уже дещо пізніше.

"Мілан" - Болонья" - 1:1

Голи: Ібрагімовіч, 90 - Рамірес, 26

 

"Лаціо" - "Лечче" - 1:1

Голи: Матузалем, 82 - Божінов, 90


 

"Чезена" - "Палермо" - 2:2

Голи: Сантана, 26, Ранелла, 28 - Бертоло, 20, Сільвестре, 45+1