УКР РУС

Михайличенко: Є можливість, що Ребров стане головним тренером збірної України

22 серпня 2021 Читать на русском

Співголова комітету збірних УАФ Олексій Михайличенко прокоментував призначення Олександра Петракова виконувачем обов'язків головного тренера збірної України.

"Після закінчення роботи Шевченка будь-яка кандидатура – свіжий ковток повітря, тому що нова людина. Петраков працював зі збірними, все-таки чемпіон світу. Це шанс спробувати себе на найвищому рівні, він його отримав, чесно кажучи, заслужив.

Єзерський тренуватиме збірну України U-18 після переходу Петракова в національну команду

Дуже непроста ситуація. Але думаю, що він зможе впоратися з цією ситуацією. Він дуже добре розуміє, що потрібно робити, як це робити.

Різниця між роботою з молодими і досвідченими футболістами є, але вона не дуже велика. Я працював з юнаками, молодіжною, головною збірною – тому можу про це сказати. Петраков тренував як перший тренер і дорослу команду. Думаю, він знає, що треба робити. З ним переговори велися напередодні. Він знав, яка ситуація. Йому не байдужа збірна, УАФ. Він з розумінням поставився до цього.

Чому виконувач обов'язків, а не головний тренер? Не думаю, що це велика різниця. Все одно він головний тренер. В. о., напевно, через те, що треба, аби обидві сторони знайшли порозуміння і побачили, чи вийде справа.

Чи є можливість, що все-таки Ребров стане тренером збірної України? Ніколи не говори ніколи. Звичайно, є", – сказав Михайличенко у коментарі програмі "Футбольний формат".

Петраков прийняв збірну України в критичних умовах – чому не варто чекати дива від творця чемпіонства світу