УКР РУС

Михайличенко: Сподіваємося, що Русин зможе стати основним нападником Динамо

11 січня 2020 Читать на русском

Головний тренер Динамо Олексій Михайличенко поділився очікуваннями від повернення нападника Назарія Русина у київську команду.

"Молоді гравці мають продемонструвати свій рівень, навички та бажання. Тоді буде висока конкуренція, від якої багато чого залежить. Ми продублювали кожну позицію, хоча при цьому є певні нюанси з травмованими – зокрема, той же Попов, сподіваємося, за кілька днів має повернутися до загальної групи. Також запросили молодих хлопців, які можуть скласти конкуренцію, і повернули з оренди Русина – сподіваємося, він зможе стати основним нападником.

Русин спрогнозував, яке місце посяде Динамо у чемпіонаті України

Крім того, будемо переглядати Каргбо, якого запросили минулого року, але він не мав права грати за нас. Тому беремо його на збір та покладаємо на нього надії. Сподіваємося, що в нас на кожній позиції буде гідна конкуренція, яка дозволить нам грати краще", – цитує Михайличенка офіційний сайт "біло-синіх".

Нагадаємо, після першої частини сезону київський клуб достроково повернув Русина з оренди у Зорі. В поточному сезоні 21-річний футболіст забив 5 голів та віддав 2 результативні передачі у 14 матчах в УПЛ.

Русин у Динамо: козирі, конкуренти, перспективи