УКР РУС

Михайленко пригадав, за що отримував найбільші штрафи

16 травня 2020 Читать на русском

Головний тренер СК Дніпро-1 зізнався, що і йому свого часу доводилось викладати чималі суми за проступки на футбольному полі.

"Всім футболістам хоча б раз у кар'єрі доводилося за різні порушення платити штраф. Мені якось за неправильну парковку довелося викласти 500 гривень. А на полі я був найкоректнішим гравцем, жодної червоної картки.

Михайленко: Зекономили трохи грошей, якщо треба буде – і на трьох автобусах доїдемо

Хоча згадав. Чи то у першому, чи то у другому чемпіонаті України грали у Львові, і арбітр Костянтин Панчик з Сімферополя показав мені червоне світло. Мабуть, я зловив зіркову хворобу, було мені 20 років, тому так і вийшло. Микола Павлов оштрафував на пристойну суму, і це було уроком на все життя. З цього часу жодного разу не "попадав" на штрафи", – сказав Михайленко у коментарі виданню Ua-football.

Нагадаємо, Михайленко розпочав професіональну кар'єру футболіста у кіровоградській Зірці у 1990 році. Транзитом через Дніпро опинився в Динамо, з яким став семиразовим чемпіоном України. Згодом був вояж до Ізраїлю (Хапоель і Бейтар), повернення у Дніпро, запорізький Металург і завершення кар'єри у кіпрському АПОПі. У 2009 році очолив молодіжку Дніпра. Після відставки Маркевича став в. о. наставника дніпровської команди, а у 2017 році очолив СК Дніпро-1.

Найбільш п’яний тренер в історії футболу: брав титули, засинав на матчах, а тренування проводила його дружина