УКР РУС

Михайленко: Хочемо, щоб у Дніпрі була команда, був футбол

10 липня 2017 Читать на русском

Головний тренер СК Дніпро-1 Дмитро Михайленко прокоментував перемогу своєї команди в матчі Кубка України над Буковиною (5:0).

"Рахунок, думаю, по грі, хоча в першому таймі через хвилювання був присутній великий брак і не все виходило. Якісь висновки робити ще рано, команда молода.

Вважаю, нам потрібно зміцнити ще дві позиції, щоб стабільно себе почувати по ходу сезону. Доля згаданих гравців залежить більшою мірою від них самих, ніж від мене чи клубу.

Я прекрасно розумію вболівальників: вони хочуть мати команду у місті, приходити на ігри, бачити забиті м'ячі, перемоги. Тобто отримувати емоції, все те, що дає їм футбол. Сьогодні це вийшло, вони дякували нам за гру. Я сподіваюся, це буде тривати. Ми хочемо одного: щоб в місті була команда, був футбол. Питання часу коли ця команда повернеться на вершину, сподіваюся, футбол в Дніпрі буде завжди.

Розумію емоції деяких фанатів. Але ні про яку зраду мова звичайно не йде, всі залишилися в Дніпрі, а не пішли ні в Харків, ні в Динамо, ні в Одесу. Проект Дніпро-1 творчий, тисяча дітей займається в місті футболом. Я сподіваюся, що своєю грою ми повернемо уболівальників на трибуни.

Я теж жива людина, яка здатна відчувати. Особливо не копирсаюся поки в своїх емоціях, все сталося дуже недавно, але мені важко. Поки мені складно дати відповідь про свої емоції, потрібно пожити, звикнути до цього", – сказав Михайленко.

Кубок України: СК Дніпро-1 у дебютному офіційному матчі розгромив Буковину