УКР РУС

"Ми засвоїли найважливіший урок", – власники Манчестер Юнайтед звернулись до протестувальників

7 травня 2021 Читать на русском

Сім'я Глейзерів, яка володіє Манчестер Юнайтед, вирішила прислухатись до обурених фанатів клубу.

"Протягом багатьох років ми підтримували команду інвестиціями і продовжимо це робити влітку. Ми розуміємо, що повинні істотно збільшити надходження в Олд Траффорд і наш тренувальний комплекс, щоб клуб залишався одним з найкращих в Європі.

"Кульмінація 16 років з моменту придбання клубу Глейзерами": фанати МЮ пояснили, чому зірвали матч з Ліверпулем

Хочу вас запевнити, що моя сім'я і я дуже піклуємося про Манчестер Юнайтед і відчуваємо глибоке почуття відповідальності, намагаючись його захищати і зміцнювати в довгостроковій перспективі, а також з повагою ставимося до його цінностей і традицій.

Нашим головним пріоритетом завжди була і буде боротьба за найважливіші трофеї і видовищний футбол команди, складеної з висококласних гравців і кращих місцевих талантів. Ми відчуваємо, що перебуваємо на правильному шляху під керівництвом Уле.

За останні кілька тижнів ми отримали один з найважливіших уроків – необхідно більше прислухатися до думки уболівальників. Можу запевнити, що клуб буде займатися всіма питаннями, які згадували фани під час протестів", – йдеться у відкритому листі Джоела Глейзера на сайті МЮ.

Нагадаємо, минулого тижня вболівальники Юнайтед зірвали матч проти Ліверпуля, вимагаючи у Глейзерів покинути клуб.

Рома – Манчестер Юнайтед: Фонсека замахнувся на диво, але Де Хеа та Кавані на висоті, "дияволи" у фіналі Ліги Європи