УКР РУС

"Ми його не зливали": екс-форвард Карпат пояснив звільнення Кононова

3 квітня 2020 Читать на русском

Колишній нападник Карпат Сергій Зеньов пригадава відхід з команди головного тренера львів'ян Олега Кононова.

"Щось сталось і Кононов вирішив піти. Ми його не зливали, не було такого. Навпаки – підтримували, дуже хотіли, щоб залишився. Ходили, вмовляли. Але Кононов прийняв рішення – сказав, що більше не може. І не розкрив, в чому конкретно причина і чому потрібно піти. Просто пішов і все.

"Димінський пересував фішки, а тренер сидів поруч": колишня зірка Карпат у захваті від президента "левів"

Коли він пішов, ми щодня ставили собі запитання: "Чому немає результату?". Довго шукали відповідь, намагалися, міняли, гравці і тренери приходили, йшли. На трансфер виставляли. Було зрозуміло, що Димінський показував – намагається щось зробити. Мовляв, зберіться вже нарешті. Його можна зрозуміти. Але краще не стало – так і тривало.

Нічого так і не повернулося туди, де було. Ніхто не знайшов відповідь – ні ми, ні сам Димінський. Тренерам завжди потрібен час, результат швидко не приходить. У того ж Кононова теж не відразу пішло. Це мав бути, як мінімум, рік. Але в Карпатах ніхто не затримувався довше року – у кращому випадку півроку", – розповів Зеньов у коментарі виданню Tribuna.

Нагадаємо, естонський форвард захищав кольори львівських Карпат з 2008 по 2014 роки. Кононов працював з "зелено-білими" з 2008 по 2011 роки.

Карпати на дні: хто винен у провалі "зелено-білих" і як далі бути?