УКР РУС

"Ми давно вийшли з перемовин із Брентфордом": Мудрик обрав європейський клуб, у який хоче перейти

14 травня 2022 Читать на русском

Вінгер Шахтаря й збірної України Михайло Мудрик відверто розповів про свої пріоритети у виборі наступного клубу.

"Я сконцентрований на футболі. Зараз усі мої думки про збірну України та Шахтар. Я – гравець Шахтаря, але якщо клуб прийме пропозицією Байєра, буде чудово.

Маркевич не поспішає співати дифірамби Мудрику: "Проти Борусії М і я міг зіграти, про що ми говоримо"

Для себе вирішив, що це – єдиний клуб, в який хочу перейти. Чемпіонат Німеччини, молода амбітна команда, сильний тренер, Ліга чемпіонів, новий виклик. Якщо ні, залишусь у Шахтарі.

При всій повазі, я однозначно не перейду в Брентфорд. Це середняк АПЛ, який не бере участі у єврокубках. А для мене найважливіший момент – участь у Лізі чемпіонів. Я і мої представники подякували Брентфорду за цю пропозицію, але ми давно вийшли з переговорів. Питання переходу в Брентфорд однозначно закрите.

Повторю ще раз: я – гравець Шахтаря, моя справа – грати. А рішення про мій перехід ухвалить керівництво клубу", – цитує Мудрика SportArena.

Нагадаємо, Михайло цього сезону почав отримувати серйозну ігрову практику у Шахтарі, а нещодавно відзначився голом у дебютному для себе поєдинку за збірну України. Окрім англійського й німецького клубів, про бажання підписати молодого вінгера нібито заявляли французький Ланс, португальська Бенфіка та італійський Мілан.

Мудрик – перспектива для Ман Сіті, Ліверпуля чи МЮ, але є причини, які змушують вагатися