УКР РУС

Мхітарян не допоміг. Росія - Вірменія - 2:0. ВІДЕО

5 березня 2014 Читать на русском

Збірна Росії в товариському матчі впевнено обіграла збірну Вірменії.

Товариські матчі
завершено
-

У вірменів тепер перехідний період. Після закінчення відбору на ЧС- 2014 пішов у відставку Вардан Мінасян, який тепер працює  технічним директором федерації. Однак поки новий головний тренер Бернар Шалланд у свої права офіційно не вступив, страхувати його буде саме екс-наставник вірмен, який вже відбирав у росіян очки .

Трапилося це в рамках відбору до ЄВРО-2012 у Єревані. Тоді росіяни так і не зуміли вразити ворота господарів, хоча вдома зуміли виграти з рахунком 3:1.

Росіяни з перших хвилин пішли в атаку і мали декілька нагод забити швидкий гол.

На 21 хвилині Файзулін і Широков подбали про м'яч для Самедова, який своєю чергою зробив простріл у центр карного, де Кокорін класно зіграв п'ятою - гол.

Після пропущеного гола вірмени ожили. На 29 хвилині потужний постріл Мхітаряна метрів з тридцяти змусив працювати Акінфеєва - кутовий.

Буря з боку гостей тривала хвилин зо п'ять, після чого росіяни знову пішли в наступ.Найактивнішим був автор першого гола, проте в останню мить його партнери віддавали неточні паси, нівелюючи його зусилля на вістрі атаки. 

У кінці першого тайму вірмени у своєму карному збили Самедова, а покарання вдало виконав Комбаров.

В другому таймі Мовсісян крутив у дальній кут, але два захисники не дозволили форварду "Спартака" пробити так, як він задумував. Трохи згодом росіяни могли остаточно поховати інтригу в матчі, але Кержаков не зумів завершити класну комбінацію. Простріл з флангу Дзагоєв хитро пропустив, м'яч опинився у форварда "Зеніта", але той влучив у захисника, після чого м'яч вилетів на кутовий. В підсумку, збірна Росії зуміла зберегти переможний рахунок 2:0.

Росія - Вірменія - 2:0

Голи: Кокорін, 21, Комбаров, 43 (пен)