УКР РУС

Мхітарян і Озіл – під вогнем критики від партнерів по Арсеналу, роздягальня бушує

6 березня 2018 Читать на русском

Колишній хавбек донецького Шахтаря, Борусії і Манчестер Юнайтед Генріх Мхітарян переживає непростий період у новій команді.

Новачок Арсенал разом з Месутом Озілом і Шкодраном Мустафі стали основними цапами-відбувайлами після сенсаційної поразки від Брайтона у чемпіонаті Англії.

Джессіка Роуз – зваблива муза Арсенала, яка вимагає відставки Венгера

Команда Венгера програла останні 4 матчі, чого з нею не траплялось вже 16 років. Як інформують джерела The Sun у лондонському клубі, це стало причиною розколу і гарячих пристрастей у роздягальні. Гравці Арсенала віддалились від Мхітаряна, Озіла та Мустафі, позаяк вважають їх головними винуватцями останнього фіаско.

Генріху та Месуту закидають те, що вони виглядали сонними мухами в атакувальному тріо і не показують стабільної гри. Креативними хавбекам справді не вистачає ідей попереду, а в оборонній грі вони забагато дозволяють опонентам. Мхітаряна також критикують за те, що він не стежить за ривками "своїх" гравців, а це приводить до провалів у захисті.

Мустафі закидають те, що він не бере на себе відповідальності за помилки, які призводять до пропущених голів, а тільки перекидає вину на інших.

"Каноніри" розуміють, що їхня боротьба за топ-4 завершена. Єдиний шанс для лондонців пробитись у Лігу чемпіонів – виграти Лігу Європи. Венгер сподівається налагодити атмосферу перед матчами з Міланом в 1/8 ЛЄ, однак робити це все важче і важче.