УКР РУС

"Металург" З - "Ворскла" - 2:0. ВІДЕО

22 квітня 2011

Запоріжці здобувають свою найбільшу перемогу у цьому чемпіонаті.

В першому таймі "Металург" повністю переграв свого суперника. Якби не вдалі дії Величка, то на перерву команди пішли б за розгромного рахунку на користь господарів поля. Проте свої моменти не використали Жуніор, Пісоцький та Арурі. Проблемі реалізації "Металурга" вирішив зарадити Пєсков, який після удару Пісоцького "вдало" підставив ногу, і м'яч від поперечки залетів у ворота полтавської команди. Лише наприкінці тайму команда Павлова нарешті прокинулася і провела кілька атак. Щоправда жодна з них так і не завершилася бодай напівмоментом біля воріт Безотосного.

Другий тайм пройшов за невеликої територіалної переваги "Ворскли", проте до моменту справа дійшла аж на 90-й хвилині, коли Даллку після флангового навісу голову впритул пробив просто у Безотосного. І відразу в атаці-відповіді Пісоцький виклав м'яч на лінію штрафного на Жуніора, і той більярдним ударом від стійки не залишив жодного шансу Величку.

В останніх трьох матчах "Металург" двічі переміг і ще одного разу зіграв внічию. Команда нарешті почала стабільно набирати очки, але це навряд чи уже врятує її від вильоту у першу лігу.