УКР РУС

"Металург" З - "Таврія". Анонс

20 березня 2011

У разі перемоги "Таврія" увірветься у зону Ліги Європи.

22 тур. 20.03.2011. 14.00. Запоріжжя, ст. "Славутич Арена". Пряма трансляція на каналі "Футбол", текстова трансляція на нашому сайті.

У порятунок запорізького "Металурга" не вірять, мабуть, найоптимістичніші запорізькі вболівальники. Але тут питання уже в іншому: а чи хочуть врятувати свою команду власники команди? Зважаючи на кадрову політику в останній рік, коли "Металург" залишили усі без виключення лідери, у Запоріжжі не виключали варіант пониження у класі. Перші два тури навесні яскраво засвідчили, що вкотре оновлена команда просто не готова до сезону: дві поразки у двох матчах далеко не найсильнішим командам.

В "Таврії" інші завдання: команда вдало стартувала навесні, і тепер реально претендує на шосту сходинку, яка скоріш за все дасть можливість зіграти у Лізі Європи. Зараз сімферопольська команда відстає від наразі шостої "Волині" лише на два очки. А зважаючи на те, що луччани у цьому турі грають на "Донбас Арені" і навряд чи розживуться очками у поєдинку з "Шахтарем", то перемога у Запоріжжі виведе кримську команду безпосередньо у Лігу Європи.

Дискваліфіковані - Корнєв і Джурічіч (обидва - "Таврія").

Матч першого кола: "Таврія" - "Металург" З - 2:0 (Голайдо, 88, Платон, 90).

Найпопулярніший прогноз вболівальників на нашому сайті - 0:2.