УКР РУС

"Металург" З - "Металург" Д - 1:2 [ВІДЕО]

17 вересня 2010

У "металургійному" дербі сильнішими виявилися донеччани.

Перший небезпечний момент у матчі створили саме гості, які приїхали у Запоріжжі у статусі явного фаворита. Мгуні вийшов віч-на-віч з Безотосним, але пробив у ближню стійку. Господарі відповіли гольовою контратакою: Польовий запустив по лівому фланзі Аржанова, той класно прострілив і Татнашвілі забивав вже у порожні ворота. Незважаючи на пропущений гол, до самої перерви гості не створили жодного реального моменту біля воріт Безотосного. Одного разу, щоправда, арбітр мав ставити пенальті за фол на Клейтоні, але явно помилився у тому епізоді. А запоріжці могли забивати другий, але після подачі зі штрафного Алозіє з двох метрів пробив просто в обличчя Непогодова.

З початком другої половини МетаДон насів на ворота суперника, але до справжніх гольових моментів справа не доходила. А в середині тайму ударом з 35-ти метрів просто божевільний гол забив Василь Прийма, зрівнявши таким чином рахунок. Справа йшла до нічиєї, коли гостям вдалася ще одна гольова атака. Сольний прохід Маріо Сержіо завершився прострілом на Лазіча і Джордже в один дотик пробив повз Безотосного. Господарі спробували відігратися, але створили лише один момент, коли Каськов у боротьбі із захисником з двох метрів пробив у Непогодова.

Ця перемога стала четвертою для донецького "Металурга" в останніх п'яти матчах. Натомість запоріжці зазнали п'ятої поразки поспіль. До речі, це перші очки з 2003 року, які вивіз донецький "Металург" із Запоріжжя.