УКР РУС

"Металург" З - "Іллічівець" - 0:4. ВІДЕО

4 березня 2011

"Іллічівець" впевнено переграв на виїзді "Металург", фактично відправивши запоріжців у першу лігу.

Дізнатись більше про матч можна ТУТ.

Чорну п'ятницю влаштував оновлений, омолоджений "Іллічівець" (можна сказати, юний) запорізькому "Металургу". "Чотирнадцять шахтарят" Яремченка на запчастини розібрали абсолютного аутсайдера першості.

В кожному з таймів "іллічі" відвантажили по два м'ячі запоріжцям. Перший гол забив Антонов, який замкнув навіс Ярошенка. Ніхто із захисників "Металурга" в радіусі декількох метрів не знаходився поруч з футболістом під час виконання стандарту (!?). Запоріжці спробували відповісти ударом Ашрефа - неточно. А далі був ще гол Путівцева, коли захисники господарів помилились при створенні штучного офсайду.

В другій половині молоді футболісти "Іллічівця" продовжували контролювати хід матчу і забили суперникам ще два голи - відзначились Кривошеєнко та Антонов. Особливо варто відзначити гол Кривошеєнка, в якому найбільша заслуга 17-річного таланта Юрченка: хлопчина перехопив м'яч у Ашрафа, обігрався в стінку з Антоновим і вивів на побачення Кривошеєнка, який без проблем переграв Рамовіча.

Назагал гра була дуже веселою, пройшла у швидкому темпі, немало було й моментів. Одним словом солідна вийшла зустріч аутсайдерів.

"Іллічівець" виграє битву за шість очок і продовжить боротьбу за місце "під сонцем". Та схоже, "путівка" в першу лігу залишилась одна. "Металургу" майже нереально з такою грою і з 10-ма очками в активі розраховувати на порятунок.

"Металург" З - "Іллічівець" - 0:4 (0:2)

"Металург" З: Рамовіч, Опанасенко, Вернидуб, Жуніор (к), Нестеров (Сидорчук 53), Арурі, Скепський, Пісоцький, Ашраф, Рудика, Каськов (Фабіо 61). Запасні: Руденко, Шаповал, Карауш, Єременко, Рібейро.

"Іллічівець": Шуст, Невмивака, Чайковський, Гречишкін, Кривошеєнко, Окріашвілі, Тищенко, Ярошенко (к) (Юрченко 50), Картушов (Федотов 61), Путівцев (Яворський 76), Антонов. Запасні: Бажан, Савін, Насібулін, Будківський.

Голи: Антонов 11, 76 Путівцев 24, Кривошеєнко 70

Попередження: Гречишкін 29

Вилучення: Арурі 63