УКР РУС

"Металург" З - "Динамо" - 1:1. ВІДЕО

10 квітня 2011

На власному полі запоріжці грандам не програють.

Цей поєдинок чимось нагадував учорашнє протистояння "Шахтаря" та "Оболоні": "Металург" за прикладом команди Ковальця, незважаючи на статус аутсайдера, навіть і не думав здаватися у матчі з грандом. В першому таймі, хоча й за територіальної ініціативи киян, за кількістю створених моментів запоріжці навіть перевершили динамівців. У середині тайму Ашраф забив гол, проте лайсмен при цьому зафіксував офсайд. Судячи з повтору, сантиметровий офсайд у гравця "Металурга" все ж був. Тренер "Металурга" Олег Лутков надто сильно сперечався після відміни голу з арбітром, за що в результаті отримав червону картку.

За кілька хвилин після цього епізоду міг забивати Жуніор, проте після навісу зі штрафного головою лише дивом не влучив у ворота. А вже на останній хвилині тайму Каддурі грубо обрізався на власній половині, Ашраф вивів Цурікова на ударну позицію, і той катнув кулю між ніг Шовковського - 1:0. Динамівці у першій половині також могли забити, проте свої нагоди змарнували Алієв та Кравець.

По перерві Сьомін провів подвійну заміну, випустивши на поле Мілевського та Ярмоленка. Це моментально дало свої плоди: Уже на 46-й хвилині Шевченко отримав пас з глибини, протаранив двох захисників і точно пробив повз Безотосного. Після цього "Динамо" за своєю старою традицією запороло неймовірну кількість моментів. А вже з середини тайму запоріжці підлаштувалися під суперника, і вже не не давали розгулятися біля власного штрафного. Окрім того, з плином часу в діях "Динамо" стала помітна втома.

В результаті кияни втрачають очки у матчі з аутсайдером, і летітимуть в Португалію, вочевидь, не в найкращому настрої.