УКР РУС

"Металург" Д - "Севастополь". Прев'ю

12 березня 2011

Чи буде друга поспіль зустріч проти донецької команди більш вдалою для "Севастополя"?

21 тур. 12.03.2011. 15:00. Донецьк. РСК "Олімпійський". Пряма телетрансляція на телеканалі "Футбол". Текстова трансляція на нашому сайті.

У попередньому турі обидві команди хоч і приймали на власних полях двох грандів українського футболу - "Динамо" та "Шахтар" відповідно, однак при цьому продемонстрували категорично різний футбол. Якщо "Севастополь" дуже гідно боровся проти "гірників" і тільки на 95-й хвилині пропустив єдиний і вирішальний гол, то "МетаДон" зовсім блякло виступив проти "Динамо", програвши столичній команді без варіантів.

Фахівці заговорили про те, що нарешті у кримчан з'явилась думка в атакувальних діях та злагодженість у захисних редутах. Натомість в грі "Металурга" ніякого прогресу, порівнюючи з виступами в осінній частині, помічено не було. Щоправда, наставник донецького колективу пообіцяв виправитись в матчі із "Севастополем". Ну, це зрозуміло, на тлі південців можна виглядати крутими, не те що з "Динамо". Хоча і тут не все ще так однозначно.

З іншого боку, хтозна, чи варто роздавати так одразу аванси команді Червенкова. Усім відомо, що окремі футболісти клубу з Криму мали свої рахунки з "Шахтарем". До того ж, на гру проти чвертьфіналіста Ліги чемпіонів, додаткових ресурсів на вмотивування футболістів витрачати не потрібно. Тому все повинен показати саме матч проти другої донецької команди.

Обом клубам потрібно вирішувати дуже серйозні завдання. "Металурги" гучно заявили про бажання поборотись за місце в єврокубках, "Севастополь" робить все, щоб залишитись в еліті. І тим, і іншим потрібно в 10-ти турах, що залишились до завершення чемпіонату, здобути немалу кількість очок. В севастопольців взагалі складний календар - і це при "домашніх" іграх в Сімферополі. Тому сьогодні має бути гаряче на "Олімпійському".

Травмованих немає.
Дискваліфікованих немає.

Кожна з команд має можливість перервати нерадісну серію: гості можуть перервати безгольову серію, що триває вже п'ять матчів (єдиний раз севастопольці перемогли на виїзді ще 24 липня), або ж "Металург", який у 13-ти матчах підряд пропускає.

В Донецьку команди зустрічаються вперше. Нагадаємо, вдома кримчани в першому колі поступились "металургам" - 0:1 (Танаса приніс перемогу донеччанам на 90-й хвилині).

Найпопулярніший прогноз вболівальників сайту "Футбол 24": 2:1