УКР РУС

"Металург" Д - "Севастополь" - 1:0. ВІДЕО

12 березня 2011

Перші очки Гордєєва у чемпіонаті України.

Відкрили господарі рахунок досить швидко. Уже на третій хвилині Олексій Годін у своєму стилі виконав штрафний удар з 25-ти метрів - без шансів для голкіпера "Севастополя" Веремка. Після цього підопічні Гордєєва стали відверто грати по рахунку, неспішно розігруючи м'яч на власній половині поля. До перерви "Металург" мав лише один момент: Танаса викотився на побачення з Веремком, обіграв його, але занадто загострив кут, в результаті чого не зумів поцілити у рамку воріт. Що стосується "Севастополя", то у них ще менше вдаваося креативних дій в атаці. Лише за хвилину до перерви Жабокрицький подав у штрафний, і після скидки когось із партнерів м'яч опинився на нозі у Скоби на лінії воротарського, але Ігор примудрився не влучити у ворота.

По перерві малюнок гри не змінився. "Металург" практично не атакував, зосередившись на руйнуванні атак суперника. Це їм вдалося настільки добре, що в гостей практично не було шансів, аби відігратися. Момент матчу у "Севастополя" був у середині другого тайму, коли з лінії воротарського Шевчук не поцілив у ворота головою після подачі Дуляя.

Андрій Гордєєв у доволі важкому матчі здобуває першу перемогу і перші очки у чемпіонаті України. В той же час наставник "Севастополя" Ангел Червенков програє свій другий матч з однаковим рахунком 0:1. Шанси на порятунок у цьому сезоні у кримчан помітно зменшилися.