УКР РУС

"Металург" Д - "Металург" З - 0:1. ВІДЕО

17 квітня 2011

Дербі "металургів" завершилось абсолютно несподіваною, але цілком заслуженою перемогою запоріжців.

Давно всі поховали запорізький "Металург" в боротьбі за виживання. Однак бойова нічия з "Динамо" і сьогоднішня перемога над одним з претендентів на місце в Лізі Європи, помаленьку повертають шанси "козаків" на спасіння. І хоч до бажаного 14-го місця команді Луткова ще "пиляти" вісім очок, однак найважливіше - це те, що у команди несподівано з'явилась не тільки гра, але й бажання. Цікаво звідки? Судячи з преживань керівництва "Металурга" в Донецьку, їм теж потрібна команда в УПЛ. Невже щось змінилось у клубній системі і "Металург" без бою не здасться?..

А в столиці Донбасу "Металург" повністю переграв своїх одноклубників - як за грою, так і за результатом. Створивши цілий ряд нагод, запоріжці відзначились в другій половині: Пісоцький реалізував свій енний момент, завершивши відмінну триходівку.

Донецьк не спромігся на якийсь момент поблизу воріт Безотосного. Та й оборона гостей діяла бездоганно. Тож запоріжці вивезли для себе три важливих пункти, а донеччани втратили можливість вийти на шосте місце у таблиці.

"Металург" Д - "Металург" З - 0:1 (0:0)

Гол: Пісоцький 56

"Металург" Д: Бандура, Маріо Сержіо, Аделейє, Чечер, Воловик, Фернандеш (Дуровскі 84) Лазіч, Дімітров, Голайдо, Іванко (Мкртчан 59), Аді (Танаса 71).

Запасні: Непогодов, Шина, Ковальчик, Прийма.

"Металург" З: Безотосний, Опанасенко, Вернидуб, Тейку, Матеус, Аруру, Цуріков (Єременко 84), Ашраф, Пісоцький, Жуніор (Фабіо 89), Ліма (Сидорчук 70).

Запасні: Руденко, Нестеров, Спічка, Рудика.

Попередження: Вернидуб 53, Сидорчук 81