УКР РУС

"Металург" Д - "Дніпро" - 3:2. ФОТО. ВІДЕО

2 квітня 2011

Дніпро двічі був попереду в рахунку, однак в кінцівці зустрічі пропустив два м'ячі і змушений був скласти зброю.

"Металрг" Д - "Дніпро" - 3:2 (1:1).

Голи: Іванко 14, Аделейє 75, Голайдо 84 - Назаренко 2, 73.

Попри те, що "Дніпро" до звітного матчу підійшов із серйозними кадровими втратами, це не завадило команді Рамоса потужно провести матч. Вже на початку зустрічі гості просто шокували донеччан: Денісов вкинув сильно аут на Гладкого, той головою скинув на Назаренка, який чітко пробив Бандуру - 0:1! Дніпряни продовжували володіти ініціативою, однак і в "Металурга" свої шанси були. Одним з таких скористався Іванко, який вийшов на побачення з Лаштувкою і впевнено переграв його. До перерви "синьо-біло-голубі" могли ще забивати, однак впевнено діяв воротар донецької команди, ліквідуючи удари Гладкого та вже згаданого Назаренка.

В перерві Інкум замін Русола, який отримав травму. Таким чином, капітан "Дніпра" не тільки продовжив сумну тенденцію дніпропетровської команди з травмованими гравцями, але і залишив центр оборони команди незахищеним. Хоча, це виявилось аж в кінцівці поєдинку. А весь другий тайм знову пройшов за переваги "Дніпра". "Металург" зрідка вилазив в контратаки - у нападі в донеччан відзначав габаритний нападник Аді. І все ж старання гостей були винагороджені: Фернандеш сфолив у власному штрафному на Чеберячкові, а Назаренко чітко реалізував одинадцятиметровий. Здавалось Сергієві, який оформив дубл,ь було суджено стати героєм матчу. Проте з цим не погодились "металурги", яким вдався під силу "камбек": Аделеєй та Голайдо використали свої шанси біля воріт Лаштувки.

Драматична звитяга дозволила "Металургу" укріпитись на восьмому місці, а "Дніпро", показавши красивий футбол, знову недорахувався очок. Тепер лігочемпіонівські амбіції дніпрянам точно треба відкласти на сезон, як мінімум.