УКР РУС

Металіст та Колос розійшлись миром – Волинець відбив пенальті, харків'яни ледь не привезли курйозний гол у власні ворота

1 квітня 2023 Читать на русском

Колос у виїзному поєдинку 19-го туру УПЛ не зміг переграти Металіст. Читайте звіт про зустріч Металіст – Колос на "Футбол 24".

Металіст мав шанс повести в рахунку вже на 4 хвилині – Панасенко вискочив по лівому краю штрафного, але пробив набагато вище воріт. Колос відповів ударом Богданова у нижній кут – Єрмолов впорався. Харків'яни ледь не привезли курйозний гол у власні ворота – воротар, вибиваючи м'яч, влучив у свого ж захисника, після чого снаряд полетів на кутовий.

Інгулець у доданий час оформив божевільний камбек з Минаєм – фарт Ковальця продовжується

Богданов ще двічі погрожував воротам Єрмолова в першому таймі, але спершу не влучив зі штрафного, а потім голкіпер впорався з дальнім пострілом. Безбородько перед перервою був близький до гола у ворота Металіста, але не забив після пасу Кравченка на ближню стійку.

По перерві Металіст заробив право на пенальті, але Прядун не зміг переграти Волинця ударом з позначки. Наумець створив непоганий момент, коли прискорився правим флангом, прибрав захисника в штрафному, але ще один оборонець у підкаті не дав забити.

В підсумку командам не вдалось забити бодай гол. Металіст завдяки цій нічиїй набрав 18 очок та піднявся на 14 сходинку, а Колос з 24 пунктами залишився шостим. Цікаво, що харків'яни не можуть виграти в УПЛ вже в 12 матчах.

"Мені до де Брюйне, як до неба рачки": юний капітан – про дебют в УПЛ, візит Козловського і "Ведмедика" в команді